Due date esok tapi belum bersalin dan takde turun tanda langsung

Salam , nak tanya ada tak ibu2 yg belum bersalin lagi , sy due date 20/10 skrg dah 39 weeks 5 day tapi takde turun tanda lg nak bersalin , doc pun dah bagi tarikh untuk serah diri ni tapi masih berharap boleh turun tanda dan bersalin normal tanpa induce 😢#firstbaby

12 Balas

Sama lah due date kte. Dah byk berjalan, naik turun tangga, byk cangkung, suami siap buat air selusuh bacaan ayat AlQuran, tetap takda tanda baby nak keluar. Hati ni risau sgt. Sedih pun ada. Nak jumpa baby cepat 😭

2y ago

Tak pun. Esok due date n esok jugak appointment kat kk. Harap2 baby keluar minggu ni jugak. Doc kata dy bagi masa 2 minggu overdue sbb sy takde masalah. Kalau 2 minggu jadi baby Nov lah kan hmmmm