Due date esok tapi belum bersalin dan takde turun tanda langsung

Salam , nak tanya ada tak ibu2 yg belum bersalin lagi , sy due date 20/10 skrg dah 39 weeks 5 day tapi takde turun tanda lg nak bersalin , doc pun dah bagi tarikh untuk serah diri ni tapi masih berharap boleh turun tanda dan bersalin normal tanpa induce 😢#firstbaby

12 Balas

sya pon sma sis. 39 minggu 4 hari.. hari ni..due sya 22/10 ni.. esok gi klinik jmpa doc.. blm ada tnda apa² lagi nk bsalin... #firstbby#firstmom.. kita bdoa bnyk² smoga dpermudkn urusan bslin.. smoga cepat bersalin sblm due...aminn...

2y ago

sya terpksa serah diri 28 haribuln ni klu bby xkluar lagi🥺...smoga bby kluar lh cepat².. dh mcm² buat senaman.... sma jugk. blm ada apa² sakit