Due date esok tapi belum bersalin dan takde turun tanda langsung

Salam , nak tanya ada tak ibu2 yg belum bersalin lagi , sy due date 20/10 skrg dah 39 weeks 5 day tapi takde turun tanda lg nak bersalin , doc pun dah bagi tarikh untuk serah diri ni tapi masih berharap boleh turun tanda dan bersalin normal tanpa induce 😢#firstbaby

12 Balas

Saya pun due 20/10 puan. Belum ada tanda jugak lagi tapi hari ni saya dah kena serah diri. Harapnya baby keluar before kena induce. First baby jugak. Kena doa banyak banyak.

2y ago

Aah. Saya gdm on diet control jadi kena serah diri awal.