Rasa tak sedap hati/berdebar.

Salam, nak tanya ada tak ibu2 kat sini rasa tak sedap hati tiba2. Tiba2 berdebar jantung ni? Normal ke atau sbb hormon? Sy takda darah tinggi. Bp okay. Hb okay. #17week

7 Balas

Sama la. Semua ok tapi tibe2 je berdebar. Dah check bp n thyroid semua ok. Masa check up terus BG tau Dr. Dr just pesan jgn buat kerja berat n Kalo berdebar Tu dtg terus duduk, tarik nafas n tenangkan diri. Dah tenang n X berdebar baru boleh sambung kerja yg tergendala tadi.