Bayi 1 thn kerap selsema

Salam n hi parents, sejak umur capai setahun baby dah 3 kali selsema.. 😓kesian.. Mcmane cara nak elak /ubat? *anak pertama

3 Balas

Boleh try nasal spray. Sbb anak sy pun sama. 2-3 hari spray kt hidung dah okay. dan kena sedut juga dgn alat penyedut hingus tu. takpun bawa jumpa doctor utk pemeriksaan lanjut. Semoga baby puan cpt sembuh. Keep safe.

mkn buah yg kaya vit c every day..bila masak lebih kn sikit bwg putih dlm laok dia..bg dia mkn syur yg tergolong dlm super food (broccoli n spinach)..

Mungkin ada ibu2 lain yg boleh bantu