Darah sedikit dan sakit bahagian bawah

As salam n hye. Saya tak tahu nk cakap mana. Hanya Allah je tahu betapa risau,takut,sedih dan kadang2 rasa tiada perasaan. Saya jadi sakit bahagian bawah perut,saya jadi risau kalau itu tanda awal keguguran. Setiap kali pergi toilet mesti akan check ada darah ke tak. Hari ni hari yang mendukacitakan saya,saya tengok ada darah tadi. Ya Allah, boleh ka saya pergi jumpa doktor untuk scan dan minta ubat kuat rahim walau pun baru nak 7 minggu. Saya dah lama menanti zuriat kami ini. Satu keajaiban Allah bagi pada saya,setelah sekian lama menanti. Tolong saya dah buntu. Saya usaha tak buat kerja berat dah. Tapi kenapa masih ada#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #seriusnanya

2 Balas

boleh pg swasta dlu , mntak cucuk kuatkan rahim.. mntak je, depa akn bg sbb kita yg byar depa, smoga smuanya selamat.. sy pun tgh dlm. proses nk tggu baby kluar sndiri sbb baby xde heartbeat , cumanya xde bleeding lg tp sakit perut dh rsa dh

sis darh smasa prgnt tak norml sis.. sis kena g hsptl and cek apa yg jdi smoga d prmudhkn..