Sakit pinggang sebelah kanan

Salam n hai moms,sy mngalami sakit pinggang sblah kanan..nk baring pon sakit..bila ngiring ke kiri,nk pusing ke kanan mmg sakit sgt2.ada x moms sakit mcm ni.bby aktif je.nk buat mcm mn ya?bru scan sblom sakit pinggang ni.bby n condition ok je. . #25weeks5days #secondbby

1 Balas

Biasa yunk... Mmg mcm tu keadaannya... Huhu... Semoga baik2 je kndungn ibu...

5y ago

itu la tu..risau..sbb anak first x penah kena..skrg alhamdulillah..dah x sakit dah...sy sujud lama2🥰