demam malam

salam hi mummys. .anak saya mlm je dmm. ,mula2 sy ingt sbb nak tmbuh gigi. .tp da smnggu lbh da. .siang dia okay je. ,sy da pg klinik. .dr ckp mngkn sbb bakteria. .ade ke kt sini yg ade pnglaman mcm sy. .#ingintahu #firstmom #firstbaby

3 Balas

Anak saya pernah kena. Siang elok jee suhu. Aktif. Asal lepas asar badan start panas. Tengah malam makin panas. Bawa gi klinik dr bagi panadol. Dr kata demam virus. And suruh pantau je kalau ada simptom lain. Alhamdulillah 5 hari je demam.

10mo ago

Sis pantau je ya. Demam tak tinggi sangat kan? Kalau demam tinggi mesti dr dah taham ward. Semoga anak cepat sembuh 🥰

check telinga baby... tekan²... kadang² sebab infection dekat telinga... pastikan air tak masuk dalam telinga

panas kot dia..

10mo ago

rasa mcm bkn. .sbb dia mula2 sblm dmm msty tgn kaki dia sejuk dlu. .lpas tu bru pnas dtg