sakit perut

Salam mummy² semua, nk tnya... Mmng hujung² nk dekat due nie mmng ssh nk membuang ke???? Sy nie rsa sakit perut tp bila g tandas x blh nk mmbuang pn..... Ada tips apa² tak

2 Balas

saya masa mengandung xpernah kena sembelit, sy amalkan makan buah buahan, sayur dan air kosong secukupnya.. dlm pantang je sembelit sbb xmkn sayur & buah..

sy ok je dr awl. smpi skang.. husband kate cpt sgt mcm buang air kecil je..