baby 5 month

salam, mummy2 nk tnye baby 5 month dh boleh makan ke? mean macam bubur ke bile kite makan dye mcm nk, kesian pulk ?? tnye ank first

9 Balas

Sabar puan. Cukup umur 6 bulan puan boleh bg makan . 6 bulan tu pun bukannya bg utk kenyang. Utk pengenalan sahaja tentang deria rasa. Masih perlukan susu. Biasa laa baby dia semua benda nk explore . Cukup je 6 bulan puan boleh kasi 😊

Sabaq na, sikit je lg. Lg kesian klu jadi apa2 kat dia nanti, mcm alahan ke apa ke kan. Bwk p doc, satgi kne sound jgk kan.. Gitewww

Normal anak macam itu, itu tanda anak dah bersedia untuk makan. Apa apa pun tunggu anak capai usia 6 bulan dulu ya. Sikit lagi 💪

Dah tak lama. Tunggu anak 6 bulan baru bagi makan ye sis

Tak boleh lagii... 6bulan ke atas baru boleh bgi bbur

Wasalam. Better start at 6 months.

jgn ambil risiko. btahan dlu

tggula skit lg 6bln

6 bulan bru boleh