pengalaman

Salam mummy smua. Sy nk tnya bdasarkan pglaman mummy2 yg penah pregnant anak first . Kbiasaannyaa lahir bby first overdue atau mcm biasa.. pastu mmg anak first doktr akan gunting ke.. #mummytobeoverrisau

17 Balas

Alhamdulillah, saya bersalin anak 1st on 37 weeks.. Kakak saya pun sama.. Bersalin anak sulung on 37 weeks. Depend on orang sis, awal, on 40 weeks or overdue. Setiap orang berbeza. Macam saya, walaupun bersalin normal still kena gunting. Luka episiotomy