Minum air bergas

Salam mummy semua, sy tengah pregnant 10weeks tp yg lalu minum hanyalah air bergas. Kalau air lain akan muntah balik. Dah byk air cuba tp tetap muntah 🥲 Ada effect kat pregnancy tak minum air bergas awal awal ni 😬 #firstbaby #bantusharing

1 Balas

sis better stop nnti dpt kencing manis,saya pon awl2 pregnant alahan teruk,sebulan air putih langsung xminum,saya minum air sirap bancuh manis2.. pastu suka mkn coklat,benda yg manis2 je saya mkn.. 3bulan berat badan naik kena minum air gula n sangkut kencing manis.. skang ni gdm on diet terpaksa jaga mkn,manis2 semua saya kena kurangkn..

3y ago

Yekeee alahai takutnya 😭 sy baru 3,4 hari ni la asyik nak minum air bergas. Okay wak, terima kasih 🤗