Bengkak kaki

Salam mummy semua. Saya nak tnya kalau bengkak kaki ni ada cara ke nak hilangkan atau surutkan sikit. Saya baru 33w kalau kalau malam je kembang and bengkak je tak selesa kalau duduk sbb rasa kebas. Siang tak rasa sangat sbb saya kerja wfh dan masak, buat kerja rumah. Malam je bila rilex2 depan tv mula lah terasa kebas satu kaki. Semut2 gitu. Please help#advicepls

1 Balas

Setiapkali tido pastikan letak bantal bawa kaki biar darah tu mengalir dgn lancar..