Hello mummy semua.

Salam mummy semua... ada x yg pregnant umur 41 tahun... tahun lepas sy pregnant umur 40.. tapi miscarriage 12weeks... any tips yg boleh di kongsi?

5 Balas

Mak sy lahir ke adik bongsu sy umur 46tahun. Sblm tu ada mngalami keguguran jgk. Bykkn rehat sbb mngandung waktu umur 40an dgn 20an xsama. Jaga emosi. Jgn angkat benda berat.

saya umo 41 thn skrg...setelah 7 thn ingatkan dah Tak preggy...perasaan tu mcm2 ada...takot sedih...ada tak yg pglmn cmni...dan bagaimana nk atasi?

ada je, mak sya 40an pregnantkan adik num 4 alhamdulillah ok. Ikut semua doc ckp. hiee

saya berumur 42 tahun dan sedang mengandung 8 bulan. Banyakkan makan buah tomato

Makan acid folic..