GBS positive

Salam & hi mummies semua, saya nak tanya, saya 34 weeks skrg. saya ada positif GBS & GDM diet control. Lepas bersalin nanti, ada kemungkinan tak anak saya kena tahan wad? Sbb ada baca2 pengalaman mummies, baby kena tahan sbb nak on antibiotics. Berapa lama ya mcm tu baby kena tahan? Terima kasih #firstbaby

9 Balas

sy ank 1st ade gbs.dlm lr msuk antibiotik lepastu bersalin baby masuk nicu duduk dlm incubator skjp utk monitor..esok nye baby dgn mak nye dah boleh discaj..sy bersalin 5ptg..tghry esoknye dah boleh discaj.myb sebb baby ok n katil full kot tu yg klua awal.ank kedua pun gbs n gdm xthu macam mana..harap semuanye ok