Susu ebm mummy

Salam mummies, nak tanya pasal susu ebm. Susu ebm yang dah dibekukan dalam peti ais 2 pintu tahan 3 bulan kan, macam mana kalau susu ebm dari peti ais 2 pintu dipindahkan ke deep freezer, adakah tempoh expired susu tu masih bertahan 3 bulan jgk ataupon 6 bulan, mohon pencerahan mommies, tq in advance🥰

1 Balas

3 bulan

11mo ago

aah 3 bulan. sebab dipindahkan dari peti ais 2 pintu kan. kalau mmg dari awal dalam deep freezer tu 6 bulan