Nk jual pump

Salam.. momy2 ada tak yang nak beli breast pump. Double electric breast pump jenama autumz. Dah pakai pump 2 bulan. Ada warranty 2 tahun. Jual sebab perlukan sgt duit utk keperluan baby. Saya beli harga rm519. Tapi saya nak jual harga bermula rm400. Boleh terus whatsapp saya 0104076454 Utk nego harga dan gambar breast pump. #bantusharing #pleasehelp

Nk jual pump
5 Balas

moga dipermudahkan urusan sis☺️ lain kali beli pump manual je. senang & murah

Moga dimudahkan urusan sisi

👍👍👍

👍🏻

👍