Keputihan coklat diawal kehamilan normal ke ??

Salam hi momy saya nak tanya saya first pregnant kandungan sy 5week , nak tanya normal ke ada keputihan coklat ? Dah dua hari macam ni .. tapi setiap malam je keluar.. 😢 bantu please .. before jumpa pakar elok je keputihan sy. Tapi lepas jumpa pakar , pakar bagi ubat kuatkan rahim. And balik rumah dah 2 malam keluar keputihan coklat.

3 Balas

Salam hai. Boleh refer doktor sis kalau jadi lepaa pengambilan ubat. Mungkin kesan daripada pengambilan ubat atau lain² faktor. Saya takda pengalaman jika ambil ubat kuat rahim ketika hamil