New obimin

Salam moms. Harini hari ke 3 sy mkn new obimin. Hari pertama jantung berdegup laju. Hari ke dua tambah plk loya2. Hari ke 3 muntah terus sampai keluar semua skli makanan yg dimakan, sekelip mata perut kosong. Sblum ni sy mkn acid folic appeton ok je. Sy kena tukar ubat lain ke? 🥺 Atau teruskan je. Tq moms.#firstbaby #ingintahu #newobimin

1 Balas

new obimin tu kk yg bagi atau awak beli. if dari kk mmg kita kena makan. sbb dah ikot ubat iron asid folid semua tu. bolen inform kk yg ubat tu tak sesuai dgn awak

1y ago

boleh minta kk tukar kn. kita ada iberet dgn maltofer awak. boleh la nk mkn sblom next appointment awak. nnt masa next checkup awak bgtau nurse tgok. mcm sy sbb hb low. pg ambik ganilia mlm mmg consume ubt klinik bg. sy dpt ferrous.