Klinik swasta murah

Salam moms..boleh recommend tak klinik swasta yg murah utk scan..sy ad tahu ad klinik swasta yg boleh buka buku pink..bolehkah buku pink dr klinik swasta di pakai Kat klinik kerajaan ..? Atau lebih baik buka buku pink Kat klinik kerajaan je?

2 Balas

Hi Mommy, ddk area mana? Boleh try bukak buku di Klinik Siti..ada byk cawangan klu ddk area S’gor…boleh je bukak buku swasta tp g klinik Gov nnt..nk bersalin kt Gov Hosp pon boleh..

2y ago

duduk area Petaling jaya mom..terima kasih info ny..