Klinik swasta murah

Salam moms..boleh recommend tak klinik swasta yg murah utk scan..sy ad tahu ad klinik swasta yg boleh buka buku pink..bolehkah buku pink dr klinik swasta di pakai Kat klinik kerajaan ..? Atau lebih baik buka buku pink Kat klinik kerajaan je?

2 Balas

kalau bajet banyak boleh Terus ke klinik swasta. kalau nk save bajet boleh ke klinik kerajaan. free ja buka buku pink, checkup & scan cuma kena tunggu giliran lah.