nak tanya /kepastian

salam moms semua . saya tertarik utk mengetahui satu artikel tentang moms ni . dia buat posting dilaman facebook . dia ada perselisihan faham dengan suami dan dia telah memakan ubat acid folid yg diberi oleh kk ( didalam kotak ) berbentuk kecil sahaja sebanyak 10 biji . mmg kesan dia akan bledding ke ? kot lah moms diluar sana tahu ..

1 Balas

maaf puan sy kurang pasti ttg ini..better tnye pd yg pakar...tnye pada doc ke ms chckup ada effect ke ubt tu pd kandungan jika byk mkn dr dos yg dberi