Cuma nak meluahkan perasaan

Hai moms! Sy bekerja and ada sorang anak baru 6months. Sy dan suami pjj. Anak sy suka merengek, suka nak mengempeng dengan sy. Sy suka je anak sy macam ni, tp kdg tu sy terlalu penat nak melayan karenah dia. Kdg tu sy termarah dia, knp dia mcm ni. Faham dia tak faham apa2 lagi, dia nak meluahkan emosi dia masa tu. Sy cepat nak melenting skrg sbb sy terlalu penat 😭 suami cuma balik weekend, tu pun kdg tak membantu sgt, anak nangis pun sy juga kena diamkan, anak itu ini dia bg kat saya. Sy penat 😭 cuma penat. Tidur tak cukup, rehat tak cukup. Sy penat. Doakan sy kuat ya moms ❤️ sy cuma nak meluahkan saja. #firstmom

2 Balas

Hm stay strong sis , sama lah sy baby mengempeng cuma sy tk pjj , kdg ada suami pun rasa stress , i tidur kene tidur dgn baby , dia tidur i jugak kene main dgn baby😌 kdg kita tidur dgn baby pun tk tenang . Tp dia nampaknya kita tidur tk nampak baby bangun , kitanya sakit badan 😭

Hye mom Its okay sis Panjang perjalanan kita sebagai ibu Moga sis kuat