SUSU IBU PREGGY

Salam moms , blh share x susu brand apa yg sesuai utk ibu preggy?sy try anmum aritu tp tekak xleh nk telan ,muntah balik🤧 so sy stop,try plk enfamama pn sama jugak,kencing plk jd kuning sgt dh kenapo 😅 yg ni pn sy trus stop,kalau blh sy nk cri susu yg xdak gula..sbb xnk nnti sangkut GDM #firstmom #bantusharing

32 Balas

sy xboleh anm*m...bau n rasa ikan hahaa..sy cuba efferty ...

1y ago

aaah harga dia mmg hHaha.tp boleh ambil efferty mama.rm 99 utk 15 sachet..compare yg efferty utk ksburan.tu mahal uiit..haha

sy minum susu wildan mama premium. perisa original. xde gula.

Saya sejenis tak minum susu, sis try minum susu HL

Cuba friso sis dlu sy kuat alahan syukur friso sy bole minum

Susu full cream biasa pun blh..farm fresh ke, dutch lady ke

sy minum frisolacmum..blh telan..klau anmum rasa hanyir

cuba try frisomum , frisomum rsa dia ok sikit😊

sy minum susu f&n jer.. buat susu panas..

1y ago

susu yg tin tu ke sis?

sye minum frisomum gold, alhamdulillah xsangkut

sy minum susu kambing sawanah😊