Anak lambat berjalan.

Salam moms. Anak saya 1y5m. Dah nak masuk 1y6m pun, tapi dia masih tak confident nak berjalan. Dia boleh jalan, cuma, dia lebih prefer merangkak. So far, dia ada progress, makin lama makin jauh dia bertateh. Soalan saya, ada tak moms lain yang ada pengalaman anak lambat berjalan? Boleh share dengan saya? Terima kasih.

2 Balas

awk ada push walker? blh cuba bg dia utk train bjalan.

2mo ago

Ada, dia suka jugak main walker tu. Nanti saya cuba kerapkan lagi dia belajar berjalan guna walker tu.