Anaemia

Salam mommys .. Sy sebelum ni mmg xd masalah darah cair atau kurang sbb sebelum ni sy mmg seorang penderma darah tegar..tapi sejak2 mengandung ni hb asyik drop je .. Vit yg kk bg mmg xboleh telan asyik muntah2 je .. Skrg beli iberit je ..tp tadi cek masih lagi 10.7 ?? Mommys yang hb rendah tu cuba share makan apa je lagi utk bantu naik kan hb.. Sedih betul bila nurse ambil pen merah then tulis kt buku pink tu..rasa macam fail exam ? #21weeks #my1stbaby

1 Balas

Makan buah jambu batu..minum air marigold jambu batu merah.makan hati ayam.sayur bayam.buah pisang.ini yg sy amalkan sepanjang sy mengandung nak kekalkan bacaan hb..hb sy xpernah drop 😁