Buasir masa pantang

Salam mommys, saya baru lepas bersalin 17/6 haritu. Sekarang tengah tahan pedih buasir, anyone tahu cara hilangkan buasir? Nak tidur pun tak selesa sakit sangat sampai menangis tahan sakit😭 dah beli ubat dekat farmasi, telan ubat tahan sakit pun still rasa sakit. Mommys #pleasehelp

3 Balas

Hi mummy nk tnya dh Okay ke buasir? Mummy mkn ubat apa? Sbb saya baru bersalin 6 hari. Dari bersalin smpai Skrg buasir daging terkeluar teruk. Bila masukkan ke dalam jdi berdarah. Tlg replyyy🙏🙏