risau

salam mommy...hari ini sy 39week1day , dr. cek takde bukaan lgi..sdgkan baby 3.5kg dah,sy pom.diet on control gdm..risau la,blm ada tanda2 bersalin lgi.ade tak mommy2 yg macam sye ?

6 Balas

Saya harini 39w 6d tapi takde turun tanda pun lagi 😅 Cuma selalu rasa ngilu kat ari ari dari minggu lepas lagi. Tapi saya takde pi check bukaan lagi.

5y ago

wahh...dah tgal sehari due,tpi jika sis xde masalah...takpe,tgal tgu tanda dtg je kn...semoga dipermudahkan