Braxton hicks simptom

Salam mommy2..sy dah 31 week...normal ka sekali skala rasa baby menekan ke bawah...sakit tu xrasa pn tp pelik dia suka menekan ke bawah...adakah itu salah satu simptom braxton hicks atau petanda awal contraction?

1 Balas

Salam. Pernah alami tapi tak pasti ia adakah tanda braxton hicks tapi kalau rasa sangat tak selesa dan sakit boleh terus jumpa doc ya

2y ago

ok baik sis...sebab masa preggy yg sulung xmcm ni..mmg btul braxton hicks sbb rasa mcm sakit period tp xkerap..baby mengeras..ni jd waktu mlm ja..siang ok plk dia..mlm2 dh mcm main bola 😂