Salam mommy2 semua..Saya nak tanya, saya sekarang 37 minggu. Adakah ini contraction palsu atau tanda tanda bersalin? Rasa sakit ni on off dari tadi tetapi tidak kerap - mengeras dr pusat ke bawah perut disertakan sakit pinggang - dan juga sakit di lubang dubur seperti ingin membuang tetapi tidak pon..tapi bby still aktif mgeras stiap biasa..perlu ke ke hospital?sori sbb bbyfirst..tak da pgalaman..🥺🥺tq #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #mommybuntu

1 Balas

sis dh bersalin kn? nk tanya tu tanda bersalin ke atau fake contraction? sbb sy tengah mengalami benda yg sama skrg. 37w

4y ago

ohh lepas dari tanda2 tu air ketuban pecah la ye. ok faham. sy cuma sakit2 gitu je. air ketuban ok tak leaking or pecah lg. 37w6d harini.