Ruam panas

Salam mommy2 semua... Baby sy 8 Bulan baru lepas demam sekarang badannya naik ruam pulak. Saya nak tanya ada tips tak untuk hilangkan ruam pada badan baby?Tq pada yang share pendapat.☺️ #mommybuntu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Waalaikumussalam, boleh try sapu kan sudocream. Doktor di kk saya kata bagus cream ni sebab ada kandungan paraffin. Kk sendiri akan bagi soft paraffin untuk kanak2 yg kena ruam. Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh ye ruamnya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms