Vaksin influenza

Salam mommy2 semua, anak anak u alls amik tak vaksin influenza? Even anak u alls tkde simptom2? Perlu tak? Berapa harga kalau amik vaksin tu?

1 Balas

Ank sy bru ambik. Skli sy n suami. 3 org Rm255.. wlpun dduk rumah. Tp jiran2 sy org asing. Suami plak kluar msuk rumah. Lpas ccuk sy dgn ank mmg kuarantin kt rumah ja. Klau x ptg2 bwak g playground. Sbb vaksin ambik msa 7-21 hri utk bina antibodi lawan virus. Jd better dduk rumah.

4y ago

1 tahun 2 bulan