Cirit Birit

Salam mommy2 , Anak saya masih cirit2 , sbb dia baru tk sihat muntah2 on antibiotik hari kelima dah , muntah takde dah tapi Cirit masih ada . Ticer kt taska dok ws je . Saya ada baca tukar susu Lactose Free atau Isomil ( soya ) yg lebih better ya ? *anak saya kt taska FM fernleaf , dkt rumah full bf Untuk baby 1 tahun 😭🙌🏻 Pls helps me #helps

4 Balas

rase normal sbb baby sis cirit sbb sis bg ubat antibiotik tu.semua bdk Klau bg ubt antibiotik dpa akn cirit

3mo ago

ya doc ank sy pon ckp kesan antibiotic tu jd cirit.. lps da stop ubat nnt 2 3 hari ok blk najis