2nd baby

salam mommy , sy br kehilangan anak syurga selepas dilahirkan . sy nk tnya bila saya bleh rancang tuk mengandung anak ke-2 ? nk start makan acid folid selepas pantang or selepas 3 bulan selepas pantang .

1 Balas

Pgalaman saya sblm ni.. Slepas khlagan anak syurga.. Doktor bg pantang slama 3-6 bulan... Tp saya pantg dlm 5 bulan... Tp slama saya bpntang saya mmg da mkn folic acid...smoga sis dpmudahkn n smoga kita dkurniakan rezki utk dpt baby yg shat dlm rahim. Aamiin