hidung sumbat

Salam, mommy.. Siapa da petua hilangkan hidung sumbat bayi usia sebulan, dri lahir tiap mlm mesti hidung sumbat ganggu tidur bayi.. Da bawa klinik Dr memang tak bagi ubat ?

1 Balas

Wslm..biasa bby mmg doc xkn bg ubt sbb bby kcik lg..tp doc ada bg sis nasal spray x? Mcm sy ritu doc pakar ada bg nasal spray.. dlm ms yg sm lepas spray hidung bby kne sedut dgn nasal aspirator supaya smua lendir dan apa shj yg blh sbbkn idung sumbat bila kita sedut akn kluar smuanya dan memudahkn bby bernafas semasa tdo.. di sini sy sharekn pic mcm mane nasal spray dan nasal apirator yg blh kita guna pkai dan simpan jika ank selsema idung sumbat blh dguna pkai.teknik utk mnggunakn nya sis leh refer pd utube. mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Most wlcme 😉✌