BERAT MENURUN NORMAL KE

salam mommy semue saya 2nd baby norml ke kalau berat turun dari 72.7 ke 72.1 dan misi pelik air kncing mcm xoke tpi xsakit ari ari pon... normal ke semue tu huhu... sbb ank 1st checkup dgn misi lain 2nd misi lain ...

2 Balas

skg ni trimester ke brp? klu awal2 trimester mmg berat akan drop sikit. tu pun brgantung dgn org.. mcm sy mmg berat drop. hujung2 trimester ke2 baru strt naik.

4w ago

baby dlm perut semua ok kan? insyaallah xapa2 tu..

sis ada gdm? kadang sbb ada gdm juga boleh jadi punca. selagi baby sihat membesar ikut usia kandungan should be ok