Hamil 7 minggu tidak nampak bayi dan degupan...

Salam and hi mommy semua...saya nak tanya ada tak kat sini yg hamil masa 5 minggu buat scan dekat klinik nmpk kantung sahaja lepastu doc ckp mgkin tak jadi sebab tak nmpk baby...lpastu after 2 week scan 7 mggu still sme tak nampak...doc bg tarikh 3 minggu means 10 week (next cekup 5/9) ada ke yg lambat or mmg tak jadi....saya risau n sedih sgt...tp alahan mcm da berkurg sikit walaupon still muntah n loya...now berat pulak hilang 3 kg rasa mcm kecewa kalu tak jadi kndungan klini.....saya da penah gugur 2 kali...klu masuk ni kandungan ke 5 anak no 3....harap sgt n selalu usap perut supaya bby muncul next cekup.... #now9week#

1 Balas

8w above bru nmpk heartbeat selalu nya depends on org. tgu je lgi 3w. as long as xde bleeding ok je.

2y ago

ok tq sis...ank sblom ni 6 week da nmpk...n lgy2 penh gugur 2 kli tu yg risau...