first prengancy keluar cacing

salam mommy to be semua🥰nak tnya sikit cause this my first prengancy ,normal ke kalau keluar cacing masa mengandung ,risau sngt smpai nangis tkut baby ada prob 😭please tell me normal or not ??

3 Balas

better awak pegi hospital🥺...xpna lagi mgandung keluar c'acing dkat tmpt najis...kne bgtau dkter...jgn mkn ubt cacing sndr yg kt farmasi ya ,sbb ibu mgandung xboleh mkn ubt cacing zentel tuh

jarang dngr kes ni.. awak jumpa doktor lah bgtahu dia ya😁klau budak² blh ulas lg ni mak mengandung😁

Keluar cacing kot mana? Time berak ke? 🥴 pgi clinic nnt doc bg ubat cacing