Cairan coklat pada awal kehamilan,7weeks 5days.

Salam Mommy semua..ini 1st pregnancy saya,dah nak masuk 8weeks mengikut last period.. Saya tadi tiba2 mengalami cairan coklat macam ni..saya dah rujuk doctor di klinik tadi,doctor kata kena bed rest..doctor tak ada bagi ubat apa2.. ada tak mommy yang mengalami? Saya ada bagitahu doctor yang saya sembelit juga..susah hati saya..yang membaca ni,tolong doakan kandungan saya sihat ya.. #firstbaby #bantusharing #advicepls #spotting

Cairan coklat pada awal kehamilan,7weeks 5days.
3 Balas

ye , sis kne bnyk bed rest , jgn buat ap2 kerja ..even masak skli pun . sbb sy pun pnh alami ..tp situation sy sbb naik motor . bila da kluar mcm sis ni , trus kluar fresh blood . tk tunggu pun, trus p hospital (amergency) . alhamdulillah tkde ap ..skrg 26weeks . semoga tkde ap2 sis ..tke care ye...

3y ago

Terima kasih respon & atas doa sis..posting ni dah lama..saya pun telah keguguran 2 bulan lepas ketika usia kandungan 10weeks,kena cuci..tiada rezeki..semoga semua yang baik2 saya doakan untuk sis & kandungan..

moga dipermudahkan segala urusan mommies

3y ago

Terima kasih atas doa..posting ni dah lama..saya pun telah keguguran 2 bulan lepas ketika usia kandungan 10weeks,kena cuci..tiada rezeki..semoga semua yang baik2 saya doakan untuk sis & keluarga.

amin