Buasir semasa 3rd trimester

Salam mommy2 semua, Tadi pagi lebih kurang pukul 8, saya buang air besar, then perasan najis warna hitam. Petang dalam pukul 3, saya perasan ada darah keluar dari dubur. Sebab panties ada darah dekat bahagian dubur. Saya dah risau. Esok pagi ada check up jumpa doktor, sekali nak minum air gula. Husband cakap esok baru tanya doktor. Mommy semua pernah tak kena macam saya? Saya memang ada sembelit, sekarang dah 29 minggu.

1 Balas

Pkra biasa ni buasir kna pd org pregnant.. kdg2 ms preg ok tp lps bsalin yg tak ok,mneran lama sgt buasir pun klr

4y ago

Sllunya keadaan balik normal klu yg mng tada mslh buang air bsr