sedihh + sakit

salam mommy semua . nak tanya . kenapa eakk bilaa kita tengah ngandung nii lelaki selalu buat tak endahh jee dengan kitaa ? kita ngadu penat kee sakit kee , diaa buat dokno diaa jee . dia ingat kita main main kee sakit tuu ? sapee pernah alami situasi macam sayaa nii

14 Balas

Kdg2 emosi kita yg terlebih.. Sy pon kdg2 rasa mcm tu especially masa awal2 mengandung.. Pdhal sbnarnya suami x mcm tu pon, kita yg sbnarnya nk lebih perhatian

sama mcm saya skrg ni tgh alami em sedih kkdg sampai terkeluar air mata 😅

Alhamdulillah suami Sya memahami,,dan tolong masak lgi

Nasib suami masih faham....