NORMAL KEE ?

salam hai semuaa . saya nak tanya korang lah kan saya mengandung 4 minggu 2 hari dah . then perut saya kadang pandai sakit tauu . kadang tu berdenyut lagi lagi bila saya tengah baring menegak time tidur tu terasa sangat yer sakit diaa. risau lah ada apa apa kee. ada tak yang pernah alami situasi mcm ni. tolong ekk 🥺 #pleasehelp #firstmom #firstbaby

6 Balas

Rasa sakit belah atas pusat ke? Mcm saya, rasa masuk angin. Terpaksa mengiring, kadang terkentut2 pun tak boleh tidur🥲

12mo ago

Saya dah consult doc & dapat ubat. Now risau baby tak nampak pulak time scan 🥲

Hi. Sama dgn saya lebih kurang 4 minggu lebih. Bila baring menegak mmg rasa tegang and sakit berdenyut..

Cramp masa awal2 tu biasa awak. Kalau nk selesa boleh tuam perut tu 😊

12mo ago

thankyouuu

Sama dgn saya 4 minggu lebih. Bila baring menegak rasa sakit berdenyut

12mo ago

last period sis bila

Cuba tidur / baring mengiring ke kiri kepit bantal kat kaki

12mo ago

Sama-sama

Sedang alami. Hehe

12mo ago

Yer