bersalin week 41

salam...hi mommy semua! ada tak sesiapa pengalaman bersalin week 41? boleh share tak tips mudahkan bersalin sebelum atau on 41 weeks? sy first mom..tq☺️

1 Balas

Sy bsalin 41w. Xde rezeki normal sbb jln stuck 5cm even dh induce paling kuat.

2y ago

InshaAllah moga dipermudahkan segalanya ya. Xperlu takut, nk bsalin mmg sakit, kita kena kuat sbb lps bsalin nti lg byk pkara yg unexpected. Klu dktr bg decision sekian2, itu semua demi keselamatan ibu & bby.