Clear blue detect pregnancy seberapa awal?

Salam mommy saya nak tanya clear blue bley detect pregnancy seawal berapa week or hari ye? Saya da lewat period 11 hari tp guna clear blue dia keluar x preggy. Saya try opk pon -ve. 07.10.2022 saya keguguran (chemical pregnancy), mybe keguguran effect pada hormon saya mungkin. Sakit pinggang n keluar cecair jernih tu kerap sangat. Saya jnis period tak teratur. #pleashelp#ingintahu

2 Balas

boleh detect seawal 3 hari sebelum period, seeloknya beberapa hari selepas missed period. kalau -ve tu mmg -ve. boleh effect hormon dan cycle lepas keguguran. moga dipermudahkan

2y ago

Baik sis. Tq 😊

tak pasti boleh detect seawal berapa hari. tp Sy dulu check guna clearblue selepas period delay 1 hari

2y ago

Result mmng +ve lah ye sis. Okk2 tq