KURANG SELERA MAKAN NASI

Salam mommy 😌 normal ke saya xde selera makan nasi ya skrg. Asal makan je muntah 😔 bukan apa. Kesian dekat baby tkut tak dpt khasiat 😭 berat pun dah turun sbnyk 5kg dlm sbulan ni . Tkut doktor marah je . Now 10 mnggu . Risau 😔#pleasehelp

2 Balas

Tukar makanan lain. Cari pengganti nasi. Saya pun loya dengan nasi. Setiap hari makan pasta.

1y ago

pasta pun saya belum cuba . saya cuba ya . td saya ada order bakso . dalam bakso ada meatball tau . saya xboleh telan meatball nya . meatball tu sedap padahal . tp saya makan rasa hanyir . suami saya dia kata xhanyir pun 😭