Hospital bersalin

Salam mommy nak tanya. Hospital bersalin kerajaan apa yg recommended. Area kl. Sy dgr HTA HKL. Nak yg ada kelas. Lgpun first baby kan. Nak g swasta tak mampu. N nakkan keselesaan. Tq sharing

2 Balas

Bagi saya, HTA pun ok je. Saya baru lepas bersalin sana. Saya third class ward tp rasa mcm sec class ward. Saya rasa selesa sbb tak serabut. Layanan nurse pun baik. Bilik mandi disediakan setiap section. And setiap section ada 4@6 katil je. Makanan pun sedap, ruang pun bersih.

kalau ada duit amik la fpp dekat hospital ampang ada rasanya tp kena booking awal sebab selalu full, tahun 2021 saya bersalin tak boleh pilih class katanya mana yang ada je dapat kat hta