Delay 7 hari tapi check negative. Badan dedau, sakit pinggang da bape hari, angin banyak

Salam mommy, just nak share jee. Saya period ok tetiap bulan regular. Bulan ni je lambat. Last period 4/7 ritu. Semalam try upt tp negative. Takpe laa takda rezeki lagi cuma byk tanda pelik badan. Kalau period sebelum ni takde lak tanda pms gini. Contoh angin banyak sgt sampai pening pale (da seminggu), sakit pinggang, tak suka makanan biasa kita makan. Pelik tp takpe laa saya tunggu je lagi next week utk check upt lg. Doakan saya eaa mommyy #ingintahu #cubaanhamil

2 Balas

Mudah-mudahan semua baik tanpa mudarat... Jaga diri jaga sihat

Test lg slpas 2 minggu. InshaAllah ada rezeki.