Susu ibu kering baby 2bulan 25hari

Salam mommy, ada tak yg sama baby baru 2bulan 25hari tapi susu dah takde, baby fully fm. Boleh share tak mcm mna nk adakan semula susu ibu ?

1 Balas

baby fully formula dari awal ke? tak pelik la klau susu badan kering sis😅ke baby menyusu dada tapi susu tiba2 kering? saya xde pengalaman camni tapi mybe sis boleh google dan belajar pasal relactation.. boleh try amik ubat keluar susu kat farmasi jugak. nama dia Domperidone

1y ago

Thank you sis share. Baby taknak direct, jadi sy pump.. sblm ni mix susu badan n fm.. sllu pump lama2 susu takde.. so kne fully fm 🥲 nak try ubat sis suggest tu. Thank youuu