Mengandung masuk 9 minggu tapi tak mabuk.

Salam mommy. Ada tak yg macam saya. Mengandung hampir 9 minggu, heart beat minggu ke 7 dah nampak, minggu ke 8 check lagi pun heart beat Dr kate okey ada progress, tapi saya tak mabuk, loya pun tak. Cuma breast mmg sengal2 selalu, sehari 4 5 kali. Risau jugak sbb ada yg cakap kalau tak mabuk tanda baby tak sihat 😰😰😰 Risau saya. Ada yg tak mabuk tak??

13 Balas

normal,family saya smua x mual bila hamil.. alhamdulilah anak smua sihat.

ok la tu

normal