Ada tak sini geng due 5/7/23

Salam mommy.. ada tak yg due samaa? Dah dapat rasa gerakan baby ke? Dah nampak ke baby bump? Dah start ke beli barang baby.. share lahhh.. #firstbaby

31 Balas

Saya edd 15/7/23, dah nampak baby bump and baruuu je start beli brg baby sikit2. Tak tau gender lagi.. tak sabar nak jumpa Dr mid feb ni utk scan baby. Kot2 dah boleh nampak gender 🥰 dah start rasa gerakan baby sikit2. Dah start rasa excited nak ada baby newborn hehehe